Nieuwe naam, nieuwe toekomst: EVC wordt Scutum

Uw meest vertrouwde beveiligingsbedrijf, EVC Security Systems uit Melle, gaat vanaf 2020 verder onder de naam Scutum Security. Sinds 2019 maakt EVC Security deel uit van de Scutum Group, een Franse beveiligingsspecialist. Zij zijn actief in heel Europa, wat EVC de mogelijkheid geeft om samenwerkingen over de grenzen heen aan te gaan met dezelfde service en kwaliteit.

Ook Ceulemans Security, een andere bekende naam in de beveiligingswereld, zal de nieuwe naam dragen.

Onder de naam Scutum zullen EVC en Ceulemans zich blijven inzetten voor hoogwaardige brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en systeemintegratie.

Bezoek scutum-security.be

Belgische beveiligingsbedrijven EVC en Ceulemans worden Scutum Security

Kent u de 4 zekerheden van Scutum Security al?

1. Scutum is gecertificeerd door INCERT

2. Scutum levert altijd maatwerk

3. Er is altijd persoonlijk contact tussen u en ons

4. De helpdesk staat dag en nacht voor u klaar

Team van beveiligingsbedrijf Scutum Security

Wat betekent dit voor u?

Onze klanten kunnen zich verheugen op de vertrouwde service die zij altijd genoten hebben. Bovendien betekent onze schaalvergroting dat wij u nóg beter van dienst kunnen zijn. Wij profiteren nu van de internationale kennis van de Scutum Group, zodat wij altijd de meest ideale beveiligingsoplossingen kunnen aanbieden.

De beveiliging van Scutum Security is er voor bedrijven, retail en particulieren. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen.

Ontdek meer over Scutum

Beveiliging in heel België

Zoals vanouds blijft Scutum Security beschikbaar in heel België. Ons aantal toonzalen en servicepunten is zelfs uitgebreid. Vanaf nu vindt u onze toonzalen in Melle, Antwerpen en Brussel. Bovendien staan onze techniekers en beveiligers voor u paraat op servicepunten in Roeselare, Gent, Hamme, Vorst, Mechelen, Herenthout en Hasselt.

Beveiliging voor heel België, dat is ons bestaansrecht. Onze nieuwe naam heeft die toewijding alleen maar sterker gemaakt.

Heeft u een gebouw in het buitenland dat u beveiligd wilt hebben? Met meer dan 40 kantoren in Frankrijk, België, Duitsland, Engeland, Zwitserland en Nederland is de Scutum Group een gezaghebbende speler op Europees niveau met 1300 medewerkers.

Ervaar hoe Scutum u veilig houdt

Locaties van beveiligingsbedrijf Scutum Security België

Wilt u gratis beveiligingsadvies?

Contacteer Scutum Security voor gratis advies over brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole of totaalbeveiliging. Andere vragen? Ook die zijn welkom!

Ontvang gratis advies

EVC Security